Over Timalux

Gratis verzending
vanaf €39,95

Ruim 10 jaar expert
in bedtextiel

Op werkdagen voor 16:00
besteld is morgen in huis

Uitstekende
prijs-kwaliteitverhouding

3 jaar garantie op alle
dekbedden en kussens

Winkelwagen

Over Timalux

Welkom bij Timalux

 

Timalux is dé online boetiek voor jouw slaapcomfort. Het is een webshop waar je ongedwongen rond kunt neuzen en de mensen ‘achter de balie’ alle ins en outs van de producten kennen. Met ons eigenzinnige assortiment, heldere informatie en eigentijdse service dragen we zorg voor jouw welverdiende nachtrust

 

Na een aantal jaren www.timalux.nl te hebben gerund naast een fulltime baan is het nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een vast team, een eigen magazijn, een fotostudio en een mooi kantoor in Beek Gelderland.

 

Timalux biedt een geselecteerd aanbod in dekbedden en bed textiel aan en is vooral specialist op het gebied van dons gevulde dekbedden, zowel in enkele als 4 seizoenen varianten. 

 

Geheel nieuw is de Timalux dons dekbedden lijn, een eigen lijn dekbedden geproduceerd onder private label. Deze kwaliteitsproducten worden vervaardigd in Nederland en kunnen door groot in te kopen voor zeer scherpe prijzen aangeboden worden. En daar draait Timalux ook om, betaalbare luxe!

 

Timalux is bereikbaar, klantgericht en biedt kwaliteit aan voor eerlijke prijzen. Bij ons geen massa aanbod, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment met zeker alsnog genoeg keuze voor iedereen. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. 

 

Wij hopen dat je vind wat je zoekt in onze webshop en dat onze visie je aanspreekt. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag!

 

Meer over onze nieuwe start, lees het hier...

 

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina's:

 

Begrippenlijst | Soorten vulling | Blog | Algemene voorwaarden | Verzenden & betalen

 


Neem contact op met
de klantenservice


Live Chat beschikbaarheid:
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Sale

Unavailable

Sold Out