De nieuwe dekbedovertrekken van So Cute

De nieuwe dekbedovertrekken van So Cute

De nieuwe dekbedovertrekken van het merk So Cute zijn erg vrolijk en boordevol met kleur!  Ze geven direct een vrolijke sfeer aan de slaapkamer. Er zijn maar liefst 8 designs, met allen een eigen look.

Het materiaal van de gehele So Cute collectie;

De nieuwe So Cute overtrekken zijn gemaakt van renforcé katoen. Renforcé  is het Franse woord voor ‘versterken’. Dit wil zeggen dat het materiaal sterker is dan bijvoorbeeld ‘gewoon’ katoen, Dit komt door de speciale manier van weven (een platbinding) hierdoor is de stof duurzamer en is het beter bestand tegen wassen. Renforcé voelt comfortabel aan, neemt vocht op en helpt bij het op peil houden van de lichaamstemperatuur. Ideaal dus voor de warme zomernachten, maar ook erg fijn voor in de winter daar het snel de lichaamswarmte overneemt. Kortom, een fijne stof, geschikt voor alle seizoenen. 

 De So Cute overtrekken;

 

De So Cute overtrekken zijn huidvriendelijk, hebben een instop strook over de gehele breedte. Ze zijn wasbaar tot 60 graden en daardoor ook te gebruiken voor mensen met allergie of luchtweg problemen. Heeft u geen last van allergie dan wordt 40 graden aanbevolen om de kleur langer mooi te houden en het milieu te sparen. De overtrekken mogen in de droger.

Een So Cute dekbedovertrek is mooi verpakt en en leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst!     Bekijk nu de hele collectie! 

Verkrijgbare maten;

  • 140 x 200/220  1 persoons € 34,95
  • 200 x 200/220  2 persoons  ( bed 1.40  cm of 1.60 cm breed ) € 49,95
  • 240 x 200/220  2 persoons  ( bed 1.80 cm breed) € 59,95

Gratis verzending, voor 16.00 besteld op werkdagen, morgen in huis!

 

Timalux heeft al meer dan 10 jaar alles in huis op het gebied van bedden goed en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Bekijk ook ons ruime aanbod aan enkele en 4 seizoenen dekbedden! Heeft u vragen of wilt u advies? Stel uw vragen via de Live Chat of mail ons op info@timalux.

 

Terug naar blog