Nieuw bij Timalux: Schlafmond dekbedden!

Nieuw bij Timalux: Schlafmond dekbedden!

Als dekbedden specialist is Timalux altijd op zoek naar producten die ons assortiment verrijken. Met Schlafmond hebben we een aantal unieke dekbedden  aan ons assortiment toegevoegd waarbij hoofdzakelijk gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en een nieuw ontwikkelde vulling met synthetisch materiaal met kapok, zoals bij het Märchenweich enkel dekbed. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Tencel® en Merino wol.

Schlafmond is een Duits merk, dat topkwaliteit dekbedden en hoofdkussens maakt. Deze dekbedden en hoofdkussens worden geproduceerd in Duitsland en zijn gemaakt van duurzame materialen. De producten worden op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier gemaakt. Zo zijn de tijken van Schlafmond dekbedden Der kleine prinz en Klimatraum champagne van kleur omdat er geen optische bleekmakers zijn gebruikt. De tijken zijn daarnaast allemaal van katoen, in diverse varianten zoals edel satijn of verrijkt met Aloe Vera.


schlafmond der kleine prinz

 

 

 

 

 

Wat de producten van Schlafmond mede bijzonder maakt, is de vulling. Anders dan de meeste fabrikanten, gebruikt Schlafmond gecombineerde vullingen. Zo combineert het merk bijvoorbeeld kapok met polyester en lyocell met kapok en merino wol. Door deze samenstelling van materialen, worden de positieve eigenschappen van de vulling versterkt. Dat resulteert in topkwaliteit dekbedden en hoofdkussen met optimale temperatuur- en vocht regulerende eigenschappen.

schlafmond klimatraum

De dekbedden van Schlafmond zijn verkrijgbaar in All season variant, 4 seizoenen en enkel dekbed. Ze zijn allen machine wasbaar en mogen in de droger. De dekbedden en kussens zijn van zeer hoge kwaliteit en dragen bij aan jarenlang comfortabele slaap.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de dekbedden van Schlafmond

 

Terug naar blog